čtvrtek 20. srpna 2015

Moje pomsty

Vobčas jich mám fakt plný zuby. Dělaj samý chyby! Žádná kapsička v misce, nesprávná kapsička v misce, ukradenej hmyz, kterej sem ještě mohla pár hodin dusit a podobně. A tak se mstím. Mám několik precizně vymyšlených, do detailu vypilovaných metod. Dala sem je dohromady, kdybyste se chtěli inspirovat. Protože každýho někdo štve? Že jo? Že jo???

1) MRTVOLY: kámoš Karel co žije u Holčiných rodičů pro tyto účely používá hlodavce, bytové kočky nechť se spokojí s hmyzem. Čím větší, tím lepší. Já preferuju takový ty zelený kobylky. Můžete je rozdělit na fakt hodně částí a jsou fakt děsivý. Takže, chytnete kobylku, chvíli si s ní pohrajete, víte ne, a pak přijde ta chvíle! Zmasakrujete ji a ostatky rozložíte po bytě.
VÝSLEDEK: Ranní znechucení Holky, Kluk musí uklízet a když se zadaří, jednu nohu najdou až za tejden.

2) CHLUPOVÉ CHUCHVALCE Z HLUBIN ŽALUDKU: dlouhé dny se fakt pečlivě blejzejte. Až už se vám do žaludku nevleze ani jedna můra, tak se vyblijte. Dělejte u toho zvuky jakože dodělávate, hodně vytvářejte pěnu z huby, kterou roznášejte po bytě, a pak, na nejlepším možném místě (doporučuju cestu na záchod) vyhoďte chuchvalec. Je dobrý, když v něm jsou vidět zbytky hmyzu pozřené za poslední tejdny. To se Holka vždycky může zjančit. Doporučuju akci provádět v noci. Jak do toho grajdne Kluk, na svý noční túře na záchod, je o zábavu postaráno.
VÝSLEDEK: Gruntování hned po ránu a Holka s Klukem nestíhaj do práce.

3) EXKREMENTY: hele tak to vobčas nestihnu na záchůdek. Nebo ne? Nebo je to POMSTA??? B je správně. Sama nevím, jak to dělám, ale základem úspěchu je připravit tekutou konzistenci.  A pak už platí jen to, co v bodu 2. Udělejte to v noci a na trase na záchod.
VÝSLEDEK: viz bod 2, ale víc hardcore a víc desinfekce. To si pak jen voblížete packy, poblejete se...a tak furt dokola.



Žádné komentáře:

Okomentovat